Enviro Bio Cleaner – EBC

Image

Rengöringsmedel för flera ändamål inom proffs rengöring 

Importerat från USA

För dig med miljö i tänkar

Med dig och miljön i åtanke – Bionedbrytbar, icke-brandfarlig formel träffar hårt och snabbt med mindre inverkan på användaren och miljön. Slutligen en vattenbaserad produkt som verkligen fungerar! Det är ett flervärt vätskekoncentrat som bokstavligen bryter ner de molekylära bindningarna som håller oljor ihop . Denna effektiva och mångsidiga rengöringsmedel används som en industriell styrningsavfettningsmedel, såväl som en effektiv rengöringsmedel för all användning. Oavsett om du tar bort gammalt ackumulerat matfett i köksfläktar, olja och fettuppbyggnad på betong eller utföra hustvätt för allmän städning runt huset.

Varför EBC

När inget annat fungerar  – Enviro Bio Cleaner ( EBC ) fungerar hårt så att du inte behöver. Denna kraftiga rengörare är svaret på tungt fett och allmän rengöring av flera ändamål. EBC lämpar sig på  bensinstationer, oljad / smörjbetong, tankar och filterrengöring, hustvättar, maskiner, garage golv och mycket mer  där ett ren och fettfri miljö krävs. Mängden användningsområden för EBC är praktiskt taget obegränsad. Nominellt och testat högt för effektivitet, säkerhet och miljöpåverkan.

Mer Hang Time

Enviro Bio Cleaner ( EBC ) har utmärkta skummedel som erbjuder mer hängtid på vertikala ytor . Ingen booster och / eller ytterligare skumbildningsadditiver är nödvändiga när de appliceras på både vertikala och laterala ytor. Vi rekommenderar att alla ytor sköljs ordentligt, särskilt fönster, efter användning av EBC på grund av dess högskummande medel .

Enviro Bio Cleaner kommer inte att etsna fönster. För vattning av växter och anlagda områden rekommenderas som en försiktighetsåtgärd.

Vid tvätt av betong som har olja / fettfläckar, rekommenderas att de steg som beskrivs i Tung betong avfettning utförs först. Följ upp med rengöringssteget för rengöring av återstoden av betongområdet.

Användnings områder

Tung industri: Oljeraffinaderier, oljelagringsterminaler, elverktyg, kärnkraftverk och ångfartyg. Används även av kosmetiska tillverkare, läkemedelsproducenter, tidningar ( kommersiella pressar ), livsmedelsindustri, restauranger och hotell.

Rengör tungoljor och fett från tankar, motorer, pumpar, maskiner, betong och andra ytor.

Använd på rostfritt stål, terrazzo, glasfiber, naturligt trä, blod, avgaser och mycket mer !!

Andra användningsområden inkluderar att ta bort mögel och mögel, stekpannor, ugnar, grillgrillar, golv, mattor, husdjur / matfläckar och Formica. Våra produkters förmåga att utföra den konventionella petroleumbaserade avfettningsanordningen, samtidigt som den erbjuder oöverträffad säkerhet i applikationen, skapar stor efterfrågan på dina tjänster.