Hs Protect – Bygg industri

Protect_SkiddUncategorized

HS Protect är en lufttorkande avdragbar beläggning avsedd att skydda material från skador under konstruktion, transport och förvaring. Det kan enkelt appliceras med en luftfri sprutpistol, pensel eller färgrulle.

Den tillfälliga avdragbara beläggningen skyddar inte bara glaset, utan även ramarna på dina fönster. Till skillnad från konventionella plastfilmer, som fortfarande används över hela världen, skelar vår skyddsfilm inte av sig själv i höga vindar och är skadad, oberoende av väderförhållandena.

Efter avslutning kan beläggningen avlägsnas i en enda rörelse.

HS Protect ger dig mycket reparationer, rengöring och oro.

Snabba och hårt arbetande byggnadsarbetare är inte alltid försiktiga eller noggranna i sina handlingar. Efter avslutad material lämnas material ofta skadade och / eller färgade. Som ett resultat måste extra pengar och värdefull tid spenderas på utbyten och ytterligare rengöring.

HS Protect erbjuder lösningen!

Den flytande beläggningen kan appliceras under tillverkning eller på byggplatsen själv. Inget mer tid kommer att slösas bort på outdated och ECO ovänliga förpackningstekniker.

HS Protect är en problemlösare som sparar tid och pengar!

HS Protect kan askalas med en enda rörelse samtidigt som allt underliggande grus och smuts avlägsnas.

Sist men inte minst är det viktigt att notera att HS Protect är en miljövänlig produkt, obrännbar och kan kasseras som vanligt byggavfall.