HS Protect – fordon industri

Protect_SkiddUncategorized

Bil

Våra flytande skyddsfilm för bilar är uppdelade i två kategorier. Bilsäkerhetsfilmen är en speciell film avsedd för bil-, buss- och lastbilstillverkare och automat spray skydd, som är en film avsedd att skydda vägghöljen och golven mot sprutkablar.

FORDON SKYDD FILM

Designad speciellt för att skydda bilar mot repor direkt efter målning och håller dem skyddade under hela fordonets monteringsprocess, testning, lagring och transport till återförsäljare.

Våra avdragbara flytande film används för långsiktigt bevarande och skydd av förväxlande, damm, slipande miljöer, fågelrop och andra skadliga faktorer, för yttre lagring av fordon och utrustning (vilket sparar användning av internt utrymme) och även när de är Lastas på däck, skyddad från det frätande elementet under den långa sjö turen.

SPRAY CABIN PROTECTION FILM

Detta kostnadseffektiva skydd är speciellt utformat för att skydda golv och väggar i sprutbåtar. Den ljusa och reflekterande vita skapar de perfekta målförhållandena. Den vattenbaserade och lösningsmedelsfria beläggningen skyddar spray cabin väggar från överspray ackumulering. Efter applicering kan beläggningen bakas eller lufttorkas. När det är smutsigt skalar filmen för att avlägsna eller spruta ett andra ackumulerande skikt. Avlägsnar lätt i stora lakan.